19 august 2007

Nye broderi kommet :-)

Mandag fikk jeg to nye broderi i posten, så blir nok litt brodering framover:-)Har fått sortert trådene på Dimensions broderiet, blir spennende å se hvordan det blir å brodere den, har såvidt startet. Regner med at jeg kommer til å jobbe på de to broderiene om hverandre.

Skal også prøve å få ferdig sommerfuglbildet, har ikke så mye igjen på det no, men tror det kommer til å ta litt tid å få ferdig atterstingene... Men blir vel ferdig etterhvert:-)


3 kommentarer:

Kjersti sa...

Flotte broderier du har kjøpt deg!! Men er glad det ikke er meg som skal brodere dem, for jeg hater og brodere på blått :P Lykke til i alle fall, og jeg håper det kommer mange oppdateringer fremover! Vi er mange som elsker og følge med :D

Kjersti

Nasseline sa...

Sommerfuglen blir flott! Det blir spennende å følge utviklingen på juletreteppet ditt!! Blått er vanskelig å brodere på synes jeg, man må ha godt lys :) Lykke til!

Flores Online sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.